Wie zijn we

Initiatives & Développements sprl

is een vennootschap van twee partners met gelijkaardige vakkennis:

IJV-IFAS, Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen vzw

is een private vereniging zonder winstoogmerk, gespecialiseerd sinds meer dan 70 jaar in het organiseren van beurzen zoals: de Jaarbeurs Gent, Estetika in Brussel, Contacta in Nederland en de innovatiebeurs.

H&D-E, Habitat & Développement – Expertises

is een private vennootschap, gespecialiseerd in het oprichten en ontwikkelen van verscheidene beurzen volledig gericht op duurzaamheid: Bois & Habitat, Design Bois, Energie & Habitat en Energy to Build.

Pro Velo vzw

is een vereniging, gericht op het promoten van het dagelijks gebruik van de fiets en dit sinds meer dan 25 jaar.

Zij worden sinds jaren erkend voor hun professionalisme op gebied van vormingen en het organiseren van campagnes ten aanzien van het groot publiek. Zij staan ten dienste van alle fietsers, groot en klein, en zorgen voor het doorspelen van heel wat informatie (via publicaties, studiedagen, colloquia, voordrachten) en dit, zowel naar professionelen toe, als naar particulieren, scholen, ondernemingen,…

Deze vereniging is actief zowel in Wallonië als in Brussel en Vlaanderen, en beschikt over een databank van niet minder dan 18000 contacten.

3 organisatoren , die hun jarenlange ervaring op tafel leggen en hun krachten bundelen voor het oprichten van de Beurzen Bike Flanders en Bike Brussels, twee events volledig gericht op duurzame mobiliteit.