Retour au sommaire

ZUIDERHUIS

Rue + n°Kortedagsteeg 13-15
Localité9000 Gent
PaysBelgië
Téléphone09 233 50 00
E-mailwelkom@zuiderhuis.be
Site webwww.zuiderhuis.be
DescriptionMeer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van fietsreizen en fietsvakanties... we durven ons dan ook de specialisten voor fietsvakanties in Europa te noemen. Of je nu 'klassiek' wil fietsen langs de Donau in Oostenrijk of je fietshorizonten eerder wil verleggen naar de natuurparken van Finland,... je bent bij ZuiDERHuiS Fietsvakanties zeker aan het juiste adres.
Produits/ ActivitésOns aanbod is zeer divers: van recreatieve fietsvakanties voor levensgenieters tot sportieve fietstochten per mountainbike of racefiets. Fiets je liever met een elektrische fiets of e-bike, ook dat is mogelijk. En kijk zeker eens naar onze culinaire fietsvakanties, een zorgvuldige selectie van hotels en restaurants die je gastronomisch verwennen. Daarnaast is er een apart luik met fietsvakanties voor gezinnen met kinderen en een aantal populaire citytrips met de fiets.
MarquesJe vindt op deze website zeker je gading als je wil fietsen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Portugal, Sicilië, Zweden, Finland, Denemarken, Zwitserland, Schotland, Kroatië, Polen, Tsjechië en zoveel meer...